Saltar a continguts

El Prat Film Office

Navegació

Menú principal

Catàleg de localitzacions

Consulteu el catàleg de localitzacions del Prat i descobriu-ne les singularitats.
La diversitat paisatgística de la ciutat ofereix moltes possiblitats per acollir la vostra producció.
 

Cercador

Imatge de complementVeure galeria
La platja

La platja del Prat és una de les més ben conservades de la zona. La qualitat de les aigües i la presència de dunes protegides, la converteixen en un espai molt atractiu.

 

Imatge de complementVeure galeria
Semàfor, Carrabiners i Espais naturals del Delta del Llobregat

La diversitat de paisatges és una característica molt rellevant al Delta del Llobregat. Per motius de conservació del medi, les filmacions i sessions fotogràfiques en aquests espais s'autoritzen atenent criteris de preservació de l'espai.

Imatge de complementVeure galeria
Parc Fluvial i zones verdes al nucli urbà

El Prat compta amb un gran nombre de zones verdes i parcs infantils al nucli urbà, que sovint es converteixen en espais de rodatge i sets fotogràfics per a catàlegs de moda.

Imatge de complementVeure galeria
Elements singulars

Edificis com el Cèntric Espai Cultural o l'equipament Centre Esplai ofereixen moltes possibilitats com a espais de rodatge.

Imatge de complementVeure galeria
Edificis històrics

Edificis com la Torre Balcells, el Teatre Modern o la Granja La Ricarda formen part del patrimoni arquitectònic de la ciutat i poden convertir-se en espais de filmació únics.

Façana Casa GomisVeure galeria
Casa Gomis

La casa Gomis, també coneguda com La Ricarda, és una de les obres més emblemàtiques de l'arquitectura moderna catalana, obra de l'arquitecte Antoni Bonet Castellana.

Imatge de complementVeure galeria
Equipaments esportius

 

El Prat de Llobregat compta amb quatre  equipaments esportius situats al nucli urbà i disposa també d'un modern Centre Municipal de Vela, arran de mar.

Imatge de complementVeure galeria
Cal Pere Tarrida

Cal Pere Tarrida és una bodega tradicional fundada l'any 1924. El seu espai únic combina la singularitat d'una típica taberna amb la modernitat d'una vinoteca que conté més de 5.000 referències.

Imatge de complementVeure galeria
Polígons industrials

 

Els polígons industrials del Prat no només són molt atractius com a espais de rodatge, sinó que a més, acullen empreses que poden estar interessades a treballar a la vostra producció. 

Imatge de complementVeure galeria
Parcs de negoci

El Prat compta amb 16 Zones d'Activitat Econòmica, entre les quals hi ha dos parcs de negocis: Mas Blau I i Mas Blau II.

Veure galeria fotogràfica.

© El Prat Film Office - Premsa i Comunicació - Ajuntament del Prat de Llobregat, plaça de la Vila, 1 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 933 790 050 ext. 5434