Saltar a continguts

El Prat Film Office

Navegació

Menú principal

Recursos i enllaços

Imatge de complement

La Barcelona-Catalunya Film Comission és l'oficina que l'Ajuntament de Barcelona -via l'ICUB- i de la Generalitat de Catalunya -a través de l'ICEC-, posen a disposició dels productors audiovisuals per facilitar i formentar els rodatges a Barcelona i Catalunya.
La BCFC està formada per una xarxa de 166 municipis d'arreu de Catalunya, entre ells, el del Prat de Llobregat.

Imatge de complement
Informació institucional i manual de rodatge

La Guia de Producció Audiovisual s'edita anualment des de la Barcelona Catalunya Film Comission, amb l'objectiu d'oferir al sector un instrument útil i facilitador de la seva feina.

A la Guia trobareu tot un seguit de recursos i informació relativa a les film Comissions, entitats i institucions audiovisuals de Catalunya, legislació sobre rodatges, dades de contacte de les film office dels municipis, etc., que us poden ajudar a l'hora de planificar el vostre rodatge.

Enguany, la Guia de ...

Imatge de complement

CATALAN FILMS & TV (CF&TV) es constitueix com el motor per a la internacionalització de les empreses audiovisuals catalanes, establint lligams locals, nacionals i internacionals i promovent la presència de productes i empreses catalanes arreu del món.
CF&TV té com a objectiu promoure la indústria i el seu contingut mitjançant iniciatives de showcasing dirigides a incrementar la presència nacional i internacional, el reconeixement i la demanda de producte i socis catalans.

Imatge de complement

El Prat, degusta’l és un segell que distingeix aquells restaurants del Prat que elaboren plats amb producte local de qualitat. Aprofiteu la vostra estada per assaborir els productes frescos dels camps del Prat. Segur que torneu!

Imatge de complement

Al municipi del Prat hi ha al voltant de 3.000 empreses, moltes d'elles disposades a fer més fàcil el vostre rodatge.
Podeu trobar la que més us interessi, segons el tipus d'activitat, en el cercador d'empreses de la web del Prat

Imatge de complement

El cinema Capri, inaugurat l'any 1967, és l'única sala de cinema del Prat i una de les poques de gran format que queden a la comarca del Baix Llobregat.
La història del cinema al Prat està vinculada a aquesta sala i a la família Marimón Pedragosa, que la dirigeix des dels seus inicis.

Imatge de complement

El cinema ofereix moltes possibilitats d'anàlisi més enllà de les estrictament artístiques.
El cinema és, volgudament o de manera inconscient, el testimoni de la societat que l'ha creat. La ideologia, les mentalitats, els costums, els paisatges, les modes, etc., hi són presents, tant en el films de ficció, encara que tractin èpoques passades, com en els documentals.
Per això, el cinema ha començat a ser valorat con una font auxiliar en la investigació històrica.
El cine club del Capri ens ...

© El Prat Film Office - Premsa i Comunicació - Ajuntament del Prat de Llobregat, plaça de la Vila, 1 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 933 790 050 ext. 5434