Saltar a continguts

El Prat Film Office

Navegació

Menú principal

El Prat Film Office

Imatge de complement

La platja del Prat és una de les més ben conservades de la zona. La qualitat de les aigües i la presència de dunes protegides, la converteixen en un espai molt atractiu.

 

L’any 2012 l’Ajuntament del Prat de Llobregat va crear el programa municipal El Prat Film Office amb l’objectiu de promoure el municipi com a plató de rodatge i producció audiovisual.


Des del Prat Film Office oferim gratuïtament assessorament en la cerca de localitzacions, informem en relació a les condicions de filmació, gestionem i coordinem els serveis municipals necessaris per dur a terme el rodatge i tramitem els permisos d’autorització municipals.


El servei està dissenyat perquè funcioni com finestra única d'atenció, de manera que les productores i els professionals del sector puguin desenvolupar els seus projectes de manera àgil i eficient.

El Prat de Llobregat és, actualment, el tercer municipi de Catalunya en quan a número de produccions audiovisuals acollides, un total de 121 produccions durant el 2015.


L'Ajuntament del Prat forma part, des de l'any 2008, de la Xarxa Catalunya Film Commission, una xarxa d’oficines d’atenció als rodatges arreu del territori català que es posen al servei de les produccions audiovisuals per facilitar els rodatges als seus municipis i que compta actualment amb gairebé 200 municipis associats.

 

Contacte:
Elena Torrent
Coordinadora d'El Prat Film Office
93.379.00.50 ext 5434
torrent@elprat.cat

 

© El Prat Film Office - Premsa i Comunicació - Ajuntament del Prat de Llobregat, plaça de la Vila, 1 - 08820 - El Prat de Llobregat - Tel. 933 790 050 ext. 5434